Lonely Road

De week #4

In juli 2017 ben ik begonnen met hardlopen. Om een beeld te houden van de voortgang (en als stok achter de deur) houd ik sindsdien de trainingssessies in deze wekelijkse afleveringen bij. Inmiddels is het ook een kapstok voor andere zaken die zoal spelen. Voor wie het interesseert.

Aan het begin van week #4

Eerst een dienstmededeling: ik heb de titel van deze serie veranderd van ‘Weekblik’ naar ‘De week’. Met terugwerkende kracht. Ik vond dat ‘weekblik’ vanaf het eerste moment al niet geweldig; net iets te geforceerd en knullig.

Het wordt een week van uitvoeren. En een week van koude. Ik houd niet van de kou. Een dag sneeuw, oké. En daarna dooien. Een heldere koude nacht, volle maan en sterren aan de hemel, oké. Daarna dooien. Ik kan niet wachten tot het voorjaar is.


21/01/2019

Bloedrode maan? Gemist.

Druk druk druk.

En ik heb mijn gehemelte verbrand. Het was het waard.

22/09/2019

Bloedrode hemel? Gezien!

De week #4

Met mijn notities en mijn Powerpoint onder de digitale arm naar Den Bosch voor een Presentatie Social Media bij Kompas. Goede sessie. Fijne mensen. Tevreden. Leuk werk.

En route terug naar Made: Code rood! Alarm! Sneeuw! Een paar centimeter… Toch, genoeg om voorzichtig en rustig te rijden, en zeker ook genoeg om me van hardlopen (dat was het plan voor vanmiddag) te weerhouden. Geen zin in geglibber, geglij en gegodverwatishetkoud. Hopelijk worden de polderwegen, fietspaden en stoepen snel wat beter begaanbaar. Maar tot zaterdag blijft het zo te zien nog een tijdje kwakkelen.

Het weer 23/01/2019

23/01/2019

Je krijgt wat je verdient

Een drukke nacht. Eenmaal wakker wil ik contact zoeken. Maar ik weet beter. Het is niet aan mij.

Afstand. Overzicht. Rust.

23/01/2019 De tuin

Outdoorjack, winterschoenen, mooie trui. Blij mee.

Bolognese met pa en de broer. Lekker en gezellig.

24/01/2019

Kwart over zes: de wekker. Gelukkig gaat ie kort daarna nog een keer.

Vandaag onderdelen bezorgen voor de broer. Altijd leuk om te doen. Dus meld ik me om kwart voor acht in Breda. Het is een flinke operatie: de usual suspects, een paar onhandige uithoeken, twee keer tussendoor bijladen, waaronder een kist die maar net in de laadruimte past, zigzaggen door Zuidwest Nederland. En nog een tweede keer naar Tilburg omdat er iets is blijven liggen. Vroem vroem! Glibber glibber! Trap trap! Om zes uur terug.

Mine to go
24/01/2019 Rijen

Halverwege de rit krijg ik een sms-je van Tele2. Ik heb mijn bel/sms-bundel van deze maand verbruikt. De rest van de maand 21 cent per minuut. Oeps.

#NP Big Shadows of Small Things – Bertolf (Spotify)
Schitterende plaat!

25/01/2019

Agenda, regen, humeur, kou, sneeuw, glad, smoesjes. Redenen om het drie-keer-per-week-hardlopen regime nog even los te laten. Vandaag heb ik zin. Vamos!

08:30u: Looptraining #235 – 24:39 min. – Route Witteweg 4,1/4,2 km – 0C, grijs
Na een koude week, met sneeuw op dinsdag, is het nu net rond 0, beetje mistig, een flauw briesje, vies. Al een dikke week niet gelopen. Het is te doen, hier en daar glibberen, af en toe goed oppassen. Tempo valt niet tegen. Bovendien wat stijfjes na de voorbije dagen. Blij dat ik gegaan ben. Voelt goed.
Gemiddelde snelheid: 6:00/km

Een zorgelijk bericht.

#NP Skeleton Tree – Nick Cave (Spotify)

26/01/2019

Eindelijk weer zin en tijd om aan de mix van het mooie lied van Belker te werken. Sorry Des, is blijven liggen. Bijna klaar.

27/01/2019

Tennis van onder de dekens wint het van de regen.

#NP Fauré: Requiem; Pelléas et Mélisande; Pavane for Orchestra and Choir – Kiri Te Kanawe, Sherrill Milnes, Charles Dutoit, Orchestre Symphonique de Montréal (Spotify)

Muzikantenpraat: de Synergy Modular Amp System


Aan het einde van week #4

Zo’n week met meerdere gezichten.

Vaste prik op zondag is het doorlezen en editen van het bovenstaande, en het schrijven van deze laatste woorden. In plaats van nuancering en wikken van woorden heb ik het mezelf makkelijk gemaakt en er flink het mes ingezet. Te persoonlijk, te gevoelig. Komt tijd komt raad. Denk ik.

Van mij mag het lente worden.

Antal

Instagram: @antaladriaanse
Facebook: @antaladriaanse

Wish you were here