de week van tal #51

de week van tal #51

In juli 2017 ben ik begonnen met hardlopen. Om een beeld te houden van de voortgang (en als stok achter de deur) houd ik sindsdien de trainingssessies in deze wekelijkse afleveringen bij. Inmiddels is het ook een kapstok voor andere zaken die zoal spelen. Voor wie het interesseert.

Aan het begin van week #51

Als het weer het toelaat, wil ik deze week een keer of drie gaan hardlopen. En dan ga ik na de jaarwisseling weer aan een nieuw trainingsschema beginnen. Ik ben er nog niet uit of de nadruk op hardlopen of op work-outs komt te liggen. Tot die tijd bekijk ik per dag wat ik doe.

Het grote project vordert. Met een beetje geluk en goede wil zijn we eind deze week klaar om ‘live’ te gaan, wat overigens pas in week 2 gaat gebeuren. Want kennelijk stopt hardwerkend Nederland op 21 december met werken. Ik niet. Ik ga gewoon door. Inclusief een aantal dagen rondjes rijden voor de broer.

Verder staat er niets concreets gepland. Deze keer bewust.


Een mededeling van algemene aard:

Ik. Kan. Je. Gedachten. Niet. Lezen.
(En -naar ik vermoed- jij de mijne ook niet…)


17/12/2018

Pa is alweer opgeknapt. Mooi!

De dag begint in relatieve rust, om plaats te maken voor toenemende irritatie en chagrijn, en vervolgens na ingrijpen en enkele ‘correcties’ van mijn kant te eindigen met overzicht; een tevreden glimlach. Monday Monday…

#NP Andrew Gold – All This and Heaven Too (Spotify)

18/12/2018

08:45u: Looptraining #225 – 29:41 min. – Route Wildestraat/De Linie/kerk 5,0/5,5 km – 6C, grijs
Hard werken vandaag. Gelukkig is het niet meer zo koud. Het waait wel een beetje. Verder vooral op de automaat. Drukte in het hoofd. Met moeite gemiddeld 5:55/km, al doet dat er niet toe.
Derde conclusie na die negen weken ‘Fitter worden’ training van de voorbije maanden is dat ik er qua fysiek ongetwijfeld op vooruit gegaan ben (incl.verrotte linker bovenarmspier…), maar het voor mijn conditie weinig heeft opgeleverd. En dat is een lange zin.

Goed gesprek met de beste geluidsman van Zeeuws Vlaanderen en verre omstreken. Leuk project.

Kerstboom gehaald. Staat nu uit te dijen. Morgen zorg ik voor de -ahem- gezelligheid.

Keith Richards is vandaag jarig; 75 jaar oud – embedded from keithrichards.com

Och och. Journalisten die niet kunnen schrijven. Grafisch vormgevers die om hun zorgvuldigheid en aandacht te illustreren een afbeelding van drukwerk op social media plempen, inclusief loei van een spelfout. Liedjesschrijvers die Engelstalige teksten schrijven en zich ondertussen in die taal nauwelijks verstaanbaar kunnen maken. Zomaar vijf minuten op social media.

19/12/2018

Ik red het op het moment niet met zes en nauwelijks met zeven uur slaap. Misschien toch de dagen en avonden maar eens anders inrichten en niet tot tien of elf uur nog met werk bezig zijn.

Kerstboom is versierd.

Silver & Gold
Silver & Gold

#NP Stax Records Hits & Classics (Spotify)

20/12/2018

Eerst een paar urgente mailtjes beantwoorden. Dan snel naar buiten, anders wordt het middag voordat ik iets gedaan krijg.

09:00u: Looptraining #226 – 30:25 min. – Route Kerk/De Linie/Wildestraat 5,2/5,5 km – 6C, grijs
Mijn vaste rondje in omgekeerde richting. Het gaat gemakkelijker dan dinsdag. De eerste kilometers ben ik met andere dingen bezig dan met het doel van dit alles. Daarna komt er ontspanning. Tot een passerende vuilniswagen me de berm in dwingt en me uit mijn ritme haalt. Gelukkig pik ik het daarna snel weer op. Gemiddeld 5:51/km.

De tuinman laat er geen gras overgroeien (duh). Dinsdag de opdracht, vandaag snoeien en scheren. Deel twee (bomen snoeien, dooie haag vervangen, buxussen verwijderen, vredig grindveldje maken) staat voor na de jaarwisseling gepland. Nog even tijd dus om te sparen.

#NP Maximum Concentration (Spotify)

21/12/2018

Een terloopse opmerking van gisteren is blijven hangen. Wijselijk mijn mond gehouden. Plussen en minnen. Ik heb er niet wakker van gelegen, maar ben er wel mee opgestaan. Het zouden weleens lange dagen kunnen gaan worden.

Nee, klaar om ‘live’ te gaan, zoals in de inleiding nog gehoopt, dat zijn we niet. Voor mijn deel is dat geen probleem, ik werk de komende weken gewoon door. Maar het wordt allemaal ‘laatste moment’. En daar houd ik niet van.

#NP The Fraternal Order of All – Greetings From Planet Love (Spotify)

Wat? Wat?

22/12/2018

Soms is het beter om te zwijgen.
 
 

Een paar uurtjes bezig met het liedje van Belker. De tracks opschonen, volumes in balans brengen, keuzes maken en hier en daar de timing strakker zetten. De volgende stap hierna is het feitelijke mixen. LCR, droog, analoog, saturatie, en misschien derrie. Maar dat is voor later.

23/12/2018

Regen.

Morgenochtend een ingelast ritje (Hallo Goes!). Dus deze middag een paar uurtjes werken. Geen plannen, ik heb er rekening mee gehouden.

#NP Jazz Classics – Blue Note Edition (Spotify)


Aan het einde van week #51

Een rommelige week. Zakelijk en privé.

Nog even. Blij als het 2 januari is.

Antal

Instagram: @antaladriaanse
Facebook: @antaladriaanse