31/10/2018 - optreden nowhere boys, mencia, breda

31/10/2018 – optreden nowhere boys, mencia, breda

30/10/2018

In de avond repetitie met de Nowhere Boys in de aula van het Mencia. Voor het eerst met mijn Spaceship pedalboard (ja, die naam slaat nergens op, maar het staat op de tas) en de opgewaardeerde Vox AC4TV/V112TV. Met het pedalboard is goed te werken, de versterker is eigenlijk te licht, in ieder geval voor deze ruimte. En die nieuwe speaker is nog niet helemaal ‘open’. Morgen worden we uitversterkt door Noll, dus dat komt dan wel goed. De repetitie zelf hadden we misschien ook schriftelijk af kunnen doen.

 

31/10/2018

Het optreden met de Nowhere Boys op het Mencia is ter gelegenheid van het afscheid van Theo, plaatsvervangend rector én groot Beatles fan. We spelen -zoveel mogelijk- zijn favoriete liedjes, inclusief ‘Rocky Raccoon‘. Kiki zingt een paar liedjes mee. We klinken goed. Zonder soundcheck, maar met Noll achter de knoppen maak ik me nooit zorgen. Kijken is bij dit bandje net zo belangrijk als luisteren. Niet alle partijen zijn definitief verdeeld en snel reageren en inspringen is belangrijk. Dat lukt aardig.

Een uurtje Beatles. Het belangrijkste vandaag is dat Theo het leuk vindt, en dat is het geval. Het publiek doet ook leuk mee. En wij hebben het naar ons zin. Fijn gespeeld.

 

 

Er komen nog meer foto’s, hoop ik.

Er staat voor de Nowhere Boys niets op de kalender, ook niet in potlood. Dus dat was het voor nu: apparatuur naar de opslag, papierwerk in de kast.