De Testpiloten

dichtbij – nieuwe muziek van de testpiloten

Dichtbij - De Testpiloten (DTEP03)

Hij is er! De nieuwe EP “Dichtbij” van De Testpiloten is vanaf vandaag -Moederdag- verkrijgbaar.

Of, zoals ik het op de site van De Testpiloten verwoord:

Ze zijn snel, de online stores. Binnen een half uur nadat ik de EP bij DistroKid (onze distributeur) had afgeleverd en zij hem verwerkt en bij de online stores en streaming services aangeleverd hadden, was “Dichtbij” al in de iTunes store te vinden. Mooi op tijd voor Moederdag.

Ondertussen hebben de belangrijkste andere stores en streamers de EP inmiddels ook “live” staan. En de rest gaat ongetwijfeld snel volgen.

Mooi! Ook weer geregeld.

Lees hier meer over “Dichtbij”. Je vindt er ook links naar de belangrijkste online stores en streaming services.

We zijn benieuwd naar wat je van de EP vindt. Laat een berichtje achter op onze Facebook pagina of stuur ons een mailtje. En zegt het voort!

Antal

Ik zal binnenkort meer schrijven over de liedjes, de opnames, het mixen en het masteren, en alles wat daarmee samenhangt. Zoals de weg naar het heropstarten van De Testpiloten om allerlei redenen een lang (want vijf jaar) en hobbelig (want drie gestrande pogingen) traject was, geldt hetzelfde voor de weg van eerste sessie naar eindresultaat. De “schuld” van dat laatste ligt in belangrijke mate bij mij.

Ondertussen ben ik verdomd blij met het eindresultaat. En best tevreden met mijn bijdragen, met name de mix en mastering. Nu hopen dat anderen ook van de muziek kunnen genieten.


koop/download:
iTunes
Amazon

luister/stream:
Spotify
Apple Music
Google Play