een vorig leven

een vorig leven

Een paar nachten terug droomde ik van een vorig leven. Daar was ze. Ze hield ervan door mij gemasseerd te worden. Ik vond het fijn om haar te masseren. Een sensuele verkenning van haar lichaam. Een intieme vorm van communiceren.

Als ik nu -jaren later- aan haar denk, voel ik mijn handen weer op haar huid. Zachtjes knedend, strelend. Het luisteren naar haar adem, naar de geluidjes. Elk zuchtje, elk kreuntje een kleine onthulling. Het vasthouden van de spanning. Het plagen. De kwetsbaarheid. Het vertrouwen. Het verdiepte onze relatie, ook al wisten we dat deze gedoemd was te stranden.

Soms mis ik die momenten met haar. Soms mis ik haar. Soms komt ze voorbij in mijn dromen en wil ik niet wakker worden.

 


Iets nieuws op de site: het vignet. In proza en poëzie is een vignet een kort, impressionistisch tafereel dat een beeld schetst van een bepaald moment en een bepaalde plaats. (bron: wikipedia)

Hier zijn het schetsen voor liedjes, korte verhaaltjes, herinneringen, momenten, dromen, flarden, soms zonder kop of staart, soms waar gebeurd, soms met dichterlijke vrijheid geschreven. Voor de goede verstaander. Of juist niet.