Grijze maandag

onderweg met tal: grijze maandag

Zo’n typische grijze maandag. Hoewel de temperatuur niet eens zo slecht was (14C), liet de zon zich maar weinig zien en was er een fiks briesje. Ach, het sloot redelijk aan bij mijn humeur. Aan het eind van de middag toch maar een blokje om. Met een paar foto’s.

Scheerbiesstraat (met Google effects)
Scheerbiesstraat (met Google effects)
Exoten
Exoten

Wilg
Wilg

(Ik ben wat aan het prullen geweest met Photoshop filters. Nog geen daverend succes, deze dingen…)


En na een paar plensbuien, inclusief hagel, werd het vandaag (dinsdag) zowaar nog een aardige dag. Wel fris, een graad of 10.

Hoek Kerkdijk/Geraniumstraat
Hoek Kerkdijk/Geraniumstraat
Keuzes, keuzes...
Keuzes, keuzes…

Met dat laatste onderschrift is de dag van vandaag mooi samengevat.


Hoewel ik me ervan bewust ben dat regelmatig en veel (vail!*) schrijven goed is om beter en sneller te schrijven, merk ik dat ik op eieren loop bij het schrijven over belangrijke dingen, en snel mijn aandacht en scherpte kwijt raak als het gaat over luchtigere zaken. Bovendien, zoveel luchtigs heb ik niet te melden. En de serieuzere zaken zijn niet altijd zo geschikt voor publicatie. Daarnaast is het lezersaantal <janmulder> “dramatisch” </janmulder>, dus ja, waarom eigenlijk?

* Je zou eens moeten weten…