Eén Zwaluwe...

onderweg met tal: één zwaluwe…

We hebben een week van fraaie lentedagen achter de rug. Dat begon zondag; om meerdere redenen een hele mooie dag. Al moest ik het bekopen met een fikse verkoudheid, die me vooral maandag en dinsdag op halve snelheid deed leven. Ook al omdat van slapen weinig kwam. Gelukkig duren verkoudheden bij mij meestal maar een paar dagen.

Na de gang naar de stembus en een -niet bijster productieve- bespreking kon woensdagmiddag de studiodeur open en hield ik tot een uur of vijf kantoor bij de vijver. De tuin begint tot leven te komen.

The Office…

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Spring! Spring! Spring!

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Ik kan een heel verhaal over de uitslag van de verkiezingen schrijven, en misschien doe ik dat nog. Maar ik heb gisteren al iets geschreven, afgelopen nacht een uitgebreide analyse voor mijn internationale Facebook vrienden gemaakt, plus een kleine nuancering in vroege ochtend. Dus nog een keer binnen 24 uur, nahhh. Toch alvast dit:

Even tussendoor: nieuwe schoenen!

New shoes #comfortshopping

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Ik heb ook een nieuw pak (blauw) en een trui (blauw) gekocht. Blij mee.

Dat terzijde.

Ik zit voor drie projecten te wachten op antwoord voordat ik er mee verder kan. Tijd over. Wetende dat het mooie weer morgen gaat omslaan, is het vanmiddag een rondje Zwaluwe geworden. Half 3 weg, half 5 terug. En je weet het, wandelen betekent foto’s.

Roadside

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Zeldenrust

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Onze Kerk

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Onze Kerk is een vrij nieuw en bijzonder goed restaurant in Hooge Zwaluwe.

What? No food?

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

Roadside

Een bericht gedeeld door Antal Adriaanse (@antaladriaanse) op

(Overigens niet op de foto’s, maar wel in mijn geheugen, was een niet al te blije loslopende hond. Ik heb er voor de zekerheid even de gang in gezet.)

Ik heb er de afgelopen week wat dingetjes bijgekregen om over na te denken (en over te schrijven). Ik heb mijn best gedaan om daar vanmiddag niet mee bezig te zijn. Dat is aardig gelukt. Het was een fijne middag.

Morgen wordt het wat frisser. Het zal. Deze nemen ze me niet meer af.