veranderingen

De plannen zijn als volgt:
– antaladriaanse.com krijgt een andere bestemming;
– Ik wil mijn blog de komende tijd ontdoen van gedateerde of onzinnige berichten;
– Ik wil mijn online leven opschonen en beperken tot wat ik echt wil delen.

En dus is deze blog verhuisd naar antaladriaanse.nl, en ga ik de komende tijd stapsgewijs de boel opruimen. Omdat -zeker de laatste tijd- zowel mijn bijdragen als het aantal bezoekers beperkt zijn, zal ‘t geen haast hebben.

De artikelen over fotograaf Guus de Jong en de firma Keur Kozijn zijn (bij nader inzien) niet meeverhuisd. Ik noem ze hier omdat deze twee artikelen verreweg het meeste verkeer genereerden. Of en hoelang ik ze nog online laat staan weet ik niet.

Het .com domein zal waarschijnlijk op termijn de plaats worden waar ik mijn muziek ga plaatsen. Maar eerst ga ik Google c.s. de kans bieden die site opnieuw te indexeren.

Dat dus.