onderhoud

ik heb het opgegeven; het koppelen van het domein aan die blogger ellende lukt niet. niet in de laatste plaats door de bizar onduidelijke instructies van google en mijn toenemend ongeduld. jammer van de zoekresultaten top 10, de gebroken links en eerder uitgevoerd onderhoud aan links, foto’s en inhoud. ik ga er niet wakker van liggen.

ik heb de hele website overgezet naar een wordpress structuur, met haken en ogen. er is nog wat onderhoud nodig. vandaag, morgen of later zal ik alles zo goed en zo kwaad als het gaat oppoetsen. en de layout komt nog wel.

het verhaal rond het gedoe (en waarom ik het opgegeven heb) vertel ik later nog weleens.

dat gezegd hebbende, de blog is weer online!

aanvulling 14/06/14:
inmiddels heb ik bij alle posts de categorieën toegevoegd. later zal ik -als ik zin heb- alles nalopen, op inhoud, layout en noodzaak.