losse zaken wk 19

grootmoeder’s tips 2.0
99 manieren om het leven gemakkelijker te maken. maar probeer ze maar eens te onthouden!

bowie #3
met gary oldman, marion cotillard, (opnieuw) tilda swinton. symboliek en humor. bijzonder op z’n plek in deze hemelvaartsweek.


cnn
ach ja.

50 and counting
tja. ik weet zeker dat het live veel beter klinkt dan in deze video [kijk maar eens wat rond op youtube]. maar als dit mensen moet overtuigen om voor een flinke smak duiten kaarten aan te schaffen sta ik er niet van te kijken dat de kaartverkoop wat stroefjes gaat. en dan staat het nog op het officiële rs-kanaal ook. wie heeft dit [zie hieronder] goedgekeurd?

nee. dan dit:

dus het kan wel, videotje maken om de boel wat te promoten.
de stones zijn natuurlijk -ook op hun oude dag- een prima bandje. maar er is veel mis met [de zakelijke kant van] deze tour. en dat is jammer. en niet goed voor de geloofwaardigheid van wat ooit the greatest rock and roll band in the world was. voetstuk, held, lazeren.