de testpiloten – kogel en kerk

nee, dat tweede album van de testpiloten is er nog altijd niet. sterker, na een enkele valse starts en pogingen om de testpiloten op gang te trekken heb ik een paar weken geleden voorgesteld om er een streep onder te zetten. in ieder geval onder de testpiloten in de huidige vorm. en zo geschiedde.

waar het op neer komt is dat edwin te weinig tijd heeft om gedurende langere tijd aan dit project te werken. en ik had me na “morgen” voorgenomen om vooral gezamenlijk aan de nummers te gaan werken, en zo min mogelijk apart van elkaar. met plan, binnen een kader, enfin, vaste volgers zullen zich al die kreten nog wel herinneren.

is dit dan het einde van de testpiloten? ik weet het niet. projecten waar we samen bij betrokken zijn zullen onder de naam de testpiloten worden gebracht. en ik sluit ook niet uit dat we ooit weer eens met z’n tweeën een album zullen gaan opnemen.

maar voor nu staan dat soort plannen in de ijskast, ga ik verder met de liedjes aan de slag en ga ik proberen de komende tijd wat af te krijgen. het wordt min of meer een solo-project. denk ik. onder welke pet precies zullen we nog wel zien.

en de studio-deuren staan open. wagenwijd.

4 comments

  1. Jammer man. Maar ook wel weer ruimte voor nieuwe avonturen. Beter ten halve gekeerd, of iets dergelijks. Gewoon die EP's er doorheen knallen zeg ik. Hoe moeilijk dat het zijn? ;^)
    Altijd door, dan komt er vanzelf iets goeds. Aldus ome Neil en die kan het weten.

  2. Oh ja, je kunt nu ook redirecten naar een blogger-site. En gratiez. Blogger, dus geen WordPress-migraine. Bij mij werkt ie al, geloof ik. Nu nog CSS leren zonder mij erin te verdiepen (want ik heb al een hobby).

  3. ik ben niet zo'n ster in het dichtgooien van de ene deur en tegelijkertijd openen van nieuwe deuren. maar wat moet dat zal en wat zal dat is en wat is dat gebeurt. we zien wel wat het wordt.

  4. dat redirecten doe ik volgens mij al een jaar of 2. kost me alleen de domeinnaam. bij css problemen hoor ik het gaarne. ik heb misschien niet altijd een antwoord, maar ik voel de pijn. (oh god, ik voel die pijn als geen ander.)

Reageren is niet meer mogelijk.