project k

gisterenavond via skype vergaderd met twee bekenden van over de oceaan over de [her]bouw van hun website. ‘n heel verhaal. de korte versie is dat ik een op wordpress draaiende website ga bouwen, waarbij de huidige site dit decennium wordt binnengetrokken, wat elementen worden geïntegreerd die nu nog her en der verspreid zijn, de aansluiting op social media en digi-distros beter wordt geregeld, en het toegankelijk en overzichtelijk wordt. en dan alles op zo’n manier dat we een paar jaar vooruit kunnen.

het was een productieve vergadering, met veel ideeën, een aantal mogelijk te volgen routes, en voldoende stof om over na te denken. dat alles ga ik verwerken in een concreet voorstel en een concrete opzet. waarna het echte werk begint. beide heren hebben volle agenda’s, dus het zal met horten en stoten gaan. ik denk dat ik mezelf voor de zekerheid een paar deadlines ga opleggen.

achterliggende/onderliggende gedachte is dat ik hiermee een praktijk case heb die ik kan presenteren en het balletje voor wat betreft one-stop-webontwikkeling [website, social media, webshop, etc] alvast zelf een trap geef.

enfin, ik kan niet verder in details treden over wie, hoe en wat [misschien later], maar we zijn begonnen.